Selecteer een pagina
van idee tot website

WERKWIJZE WORDPRESS WEBSITE BOUWEN

 

Website laten bouwen introductie

Om het je makkelijk te maken is de werkwijze voor het laten bouwen van jouw WORDPRESS website afgestemd op het online ontwikkelen van jouw idee. Hierdoor werk ik in het gehele land. Daardoor is het een voordeel dat alle contact automatisch verloopt via whatsapp of email. Het webdesign van jouw WordPress website laat je bouwen op een (test)domein. Tijdens het ontwikkelproces wordt de site afgeschermd met een login zodat alleen jij het ziet.

DUIDEN VAN JOUW IDEEËN

IN DE EERSTE FASE GEEF JIJ AAN WAT JOUW WENSEN ZIJN EN BENOEM JIJ JOUW IDEEËN. WAT IS ER NODIG VOOR JOUW SITE, WAT MOET ER STAAN OM JOUW KLANTEN OF DOELGROEP GOED TE INFORMEREN? HEB JE VOORBEELDEN GEZIEN VAN LAY-OUTS OF SITES ONLINE? BEZIT JE AL FOTO’S EN EEN LOGO OF NOG NIET?
SAMEN STELLEN WE VAST WELKE MODULES NODIG ZIJN ZOALS NIEUWSBRIEVEN, FORMULIEREN OF EEN BLOG. ALS JIJ SPECIFIEKE WENSEN HEBT GEEF JIJ DAT VOORAF AAN. WE STELLEN EEN TIJD VAST WAARBINNEN JIJ DE WORDPRESS SITE LAAT BOUWEN.
HOUD ER REKENING MEE DAT JE ZELF ALVAST HET AANTAL PAGINA’S WEET EN DE TEKST HIERVOOR ZELF (CONCEPTUEEL) AANLEVERT. IN DEZE FASE IS DE TEKST GLOBAAL IN STEEKWOORDEN BEKEND. JE PAST DE TEKST ACHTERAF GEMAKKELIJK ZELF AAN ALS DE SITE WORDT OPGELEVERD.

OPDRACHT BEVESTIGEN

HET CONCEPT WORDT OPGESTELD EN DE ONDERDELEN WORDEN SCHRIFTELIJK VASTGELEGD IN DE OPDRACHTOVEREENKOMST. ZODRA DEZE ONLINE BEVESTIGD IS, IS DE VOLGENDE STAP DE GEDEELTELIJKE BETALING VAN 50% VAN DE OVEREENGEKOMEN PRIJS. ALS DIT IS VOLDAAN GAAT HET ONTWIKKELPROCES BEGINNEN

TECHNISCHE WERKWIJZE VAN HET WEBSITE BOUWEN

NU BEGINT DE PRAKTISCHE WERKWIJZE EN DE VOORBEREIDINGEN WAAROP JE DE WORDPRESS WEBSITE LAAT BOUWEN. OP HET (TEST) DOMEIN WORDEN DE ONDERDELEN BIJ ELKAAR SAMENGEBRACHT EN WORDT ER CODE AANGEPAST EN TOEGEVOEGD. EVENTUELE FOTO’S EN LOGO’S EN INFORMATIE VOOR KOPPELINGEN MOETEN VOORAF WORDEN AANGELEVERD.

DE EVALUATIE

DE (CONCEPT) SITE IS GEREED EN WE GAAN EENMAAL, BINNEN 1 EVALUATIERONDE, SAMEN VIA WHATSAPP DE SITE FINETUNEN ZODAT DE WEBSITE NAAR VOLLE TEVREDENHEID WORDT OPGELEVERD. ZODRA DE SITE GEREED IS VOLGT EEN ONLINE VIDEO TRAINING OM HET WORDPRESS CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM TE BEHEREN.

OPLEVERING VAN DE WEBSITE

ALS DE SITE GEHEEL KLAAR IS WORDT DE SITE GEPUBLICEERD EN ZICHTBAAR GEMAAKT VOOR IEDEREEN.

ONDERHOUDSFASE.

IN DE 2 MAANDEN NA DE OPLEVERING IS TECHNISCH ONDERHOUD VAN DE WEBSITE INBEGREPEN. WESTERNET ZORGT ERVOOR DAT ALLES TECHNISCH GOED WERKT, MAAR ER WORDEN GEEN AANPASSINGEN MEER AAN DE LAY-OUT OF EXTRA INSTALLATIE VAN PLUG-INS EN MODULES GEDAAN.

Chat openen
1
Neem contact op voor meer informatie
Hallo, stel een vraag