Selecteer een pagina

OVER MIJ

OVER MIJ

Internetburo

Je wilt goed en duidelijk op internet zichtbaar zijn en daarbij kan WESTERNET jouw kansen zeker vergroten. Naast websites ontwerpen, verleen ik kwalitatieve SEO.

Anticipatie

De ICT wereld is dynamisch en verandert snel. Door ontwikkelingen is tijdig anticiperen op verandering noodzakelijk.

Uitdagingen

Jouw probleem wordt vanzelf mijn uitdaging. Probleem staat niet in mijn woordenboek. Challenges?! Ik kijk er naar uit als ik opsta in de morgen.

Ondersteuning

Je wilt support op het moment dat het noodzakelijk is.

Over Mij

WESTERNET is de bedrijfsnaam van Jacco Westera. ZZP-er in de ICT branche voor het bouwen van effectieve zakelijke websites voor bedrijven, personen, instellingen of verenigingen en voor een goede vindbaarheid via zoekmachines. Hiervoor zet ik mijn gevoel voor marketing, data en onderscheidend vermogen in.

  • Business 85% 85%
  • Value 90% 90%
  • Marketing 70% 70%
  • Klanttevredenheid 95% 95%

Jacco Westera

FREELANCER

Naam: Jacco

Beroep: WordPress programmeur

Omschrijving: Tussen nerd en marketeer zwevend. Maar dan wel met twee benen op de grond.

Tijdlijn:  Mijn interesse in programmeren begon in de tijd van homecomputers en grote computerbakken waarop databases konden worden ontwikkeld. Mijn opleiding creëerde een gevoel voor marketing en ICT en hoppa met de groei van internet vergrootte snel mijn nieuwsgierigheid naar het bouwen van websites en de verwerking van online verzonden gegevens in een databank. Omdat internet en zoekmachinemarketing qua veiligheid en kwaliteit sinds enkele jaren serieus te nemen zijn, heb ik onlangs besloten mezelf te vestigen als zzp’er in de ICT.

Middel: Voor de bouw van websites gebruik ik WordPress. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS.  Ongekend grote aantallen verschillende plug-ins en modules waardoor de toepasbaarheid groter is dan andere CMS systemen.

Doel: Een klasse website leveren aan jou waardoor jij een hogere positie in zoekmachines verkrijgt. En waardoor klanten een juistere indruk krijgen van jou en jouw bedrijf, instelling of (nieuws)site. Je helpen beoordelen welke informatie jouw site moet geven en verwerken en mede zorg dragen voor een verantwoordelijke en veilige site. Zorgvuldigheid is hierbij belangrijk.

Waarden: Ik ben punctueel, eerlijk en integer. Dit zijn zeker belangrijke zakelijke waarden voor jou en ook voor mij. Maar er zijn ook persoonlijke waarden zoals: humaniteit, tolerantie, wederzijds respect, empathie en positiviteit. Of liever gezegd: Positief Denken. Maar het is voor mij niet noodzakelijk om deze persoonlijke waarden door te voeren in mijn manier van zakendoen. Voor de samenleving echter zijn dit zeker waarden die het economisch verkeer voor iedereen automatisch vergroten en de samenwerking en fun om te werken verbeteren.

Vraag Direct Een Offerte Aan

Zeg automatisch ja en verbeter direct het resultaat met een nieuwe website

Vraag Direct Een Offerte Aan

Zeg automatisch ja en verbeter direct het resultaat met een nieuwe website

Chat openen
1
Neem contact op voor meer informatie
Hallo, stel een vraag